2106026633 6932269531 Βασιλέως Κων/νου 233, Κορωπί, Αττική nikolaoskonaris@gmail.com


Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

 

Η επιχείρηση "ΚΟΝΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ" προσφέρει μια ολοκληρωμέη γκάμα υπηρεσιών και έχει έδρα το Κορωπί. Σε εμάς μπορείτε να απευθυνθείτε για οτιδήποτε έχει να κάνει με το ηλεκτρολογικό κομμάτι της οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Με συνέπεια και αμεσότητα, ο ηλεκτρολόγος Κονάρης Νίκος και η ομάδα του, μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία ανταποκρινόμενοι πλήρως στις ανάγκες κάθε έργου και εξασφαλίζοντάς σας ποιότητα και προσιτές τιμές.
Κατασκευάζουμε από την αρχή ως το τέλος την ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση από την πιο απλή, έως την πιο σύνθετη. Επίσης επιδιορθώνουμε οποιουδήποτε είδους βλάβες, μικρές ή μεγάλες.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά υπηρεσιών σε μελέτες, κατασκευές ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και τις επιβλέψεις αυτών.

 

Με πολυετή πείρα και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε τις ηλεκτρολογικές σας εργασίες, με άριστο και εγγυημένο αποτέλεσμα.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις αλλά και με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εμπειρία και η άρτια τεχνική μας κατάρτιση εγγυάται στους πελάτες υψηλή ποιότητα και ασφάλεια στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ